Wat is Bioresonantie?

Bioresonantietherapie beïnvloed met aangepaste trillingen op energetisch niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Bioresonantieaparatuur zendt lichaamseigen trillingen uit die de verstoringen in ons lichaam opheffen. Bioresonantie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Zo wordt het immuunsysteem ondersteund en wordt het lichaam beschermd tegen ongunstige invloeden  en aandoeningen.

De zon

De oudste vorm van bioresonantietherapie is zonlicht! Hoe weldadig kan een “zonnebad” op zijn tijd zijn? Maar: niet op het heetst van een warme zomerdag en niet te lang in de zon! Dat is precies waar we bij ons in de praktijk voor bioresonantietherapie altijd goed opletten: de tijdsduur van de therapie en de versterking die we per therapiestap gebruiken. 

Bioresonantie is de basis van alle processen in de natuur. Eigenlijk weten we dat al héél lang: we hebben er zelfs een spreekwoord voor:

Als we elkaar goed begrijpen zitten we op dezelfde “golflengte”!

Trillingen (energie)

Overal in de natuur komen trillingen voor, soms vele malen sterker dan die van onszelf. Voorbeelden van in de natuur voorkomende trillingen zijn: aardbevingen, radioactiviteit, atoomtrillingen, licht, geluid. Daarnaast worden er diverse  trillingen  afgegeven of doorgegeven door zendmasten, hoogspanningskabels, wifi, mobiele telefoons, röntgenfoto’s.

Uit balans

Wanneer het lichaam uit balans is, door een overbelasting van bijvoorbeeld bacterien, virussen, parasieten, schimmels, stress, zware metalen, amalgaam, gifstoffen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

Problemen opsporen

Cellen, weefsels en organen hebben electromagnetische eigenschappen. De electrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de biotensor, EAV of kinesiologie, kunnen deze frequenties worden gemeten.

Zo kan het lichaam worden onderzocht op verstoringen van fysieke en/of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden  en kunnen virussen, bacteriën, toxines, parasieten, schimmels, zware metalen, allergieën, verzuring en stralingsbelasting worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan of welk lichaamsdeel niet meer optimaal functioneert, of ontstoken of ziek is.

Herstel

Als de blokkades (negatieve energie) worden opgeheven, dan zal het lichaam weer in staat zijn om zichzelf te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen. Zowel bij acute als bij chronische aandoeningen en ziektes.

Pijnloos

Bioresonantietherapie is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel! Het is een patiëntvriendelijke, pijnloze therapie, welke ook voor kinderen een ideale behandelmethode vormt.

Wat voel je ervan?

Nog meer lezen?

Gratis kennismaking?

Vraagt u zich af of bioresonantietherapie wat voor u is?