Wie ben ik?

 

Ik ben Aletta Snijder-Lambers, afgestudeerd scheikundige met als specialisatie biochemie en biotechnologie (Universiteiten van Utrecht en Amsterdam; cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht). Ik heb bij TNO in Zeist ca. 10 jaar onder meer met enzymen, bacteriën en schimmels gewerkt, daarvóór ben ik 1 jaar werkzaam geweest in de genetica (Rijksuniversiteit Groningen).

Tijdens mijn opleiding zijn celbiologie, immunologie, anatomie, fysiologie en pathologie gedegen aan de orde gekomen (HBO en WO niveau). Ik ben met name goed onderlegd in de celbiologie. Daarnaast kwam ik tijdens mijn  studie in aanraking met  de eigenschappen van moleculen en electronen,  met trillingen, met quantumchemie en met quantumfysica.

Tevens heb ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd.

Lees meer

Bioresonantie

Mijn eerste kennismaking met bioresonantie is via mijn echtgenoot geweest. Toen onze hond zes jaar oud was, werd mijn man allergisch voor onze hond. Door bioresonantietherapie is hij gelukkig van zijn hondenallergie afgekomen.

Vanuit mijn interesse in voeding en gezondheid en mijn drive om mensen zich beter te laten voelen heb ik mij meer verdiept in bioresonantie. Met name de goede resultaten die worden behaald door een goede toepassing van bioresonantie spraken en spreken mij aan. Na een gedegen oriëntatie ben ik tot de conclusie gekomen dat het bioresonantie-apparaat dat door Regumed in Duitsland wordt gemaakt, de BICOM®,  zowel diagnostisch als therapeutisch erg goed is. Door het volgen van cursussen gericht op  bioresonantie met de BICOM® in binnen- en buitenland en praktijkervaring heb ik mij de bioresonantietherapie eigen gemaakt.

 

Praktijk voor bioresonantietherapie

In 2007 ben ik in Veendam gestart met de Praktijk voor Bioresonantietherapie.

De klachten waarmee mijn cliënten komen  zijn divers: hooikoorts, allergie, migraine, ziekte van Lyme, reuma, ME/fybromyalgie, hormoonstoringen, depressies, hardnekkige sportblessures, hardnekkige (huid-)infecties, “vage” buikklachten, prikkelbare darm syndroom, “algehele” malaise, astma, diverse virusinfecties: van een hardnekkige verkoudheid tot Epstein-Barr (Pfeiffer), kortom: van alles waarvan men denkt: daar is toch niets aan te doen: vaak wél dus!

Naast bioresonantietherapie met de BICOM-apparatuur, maak ik gebruik van biofotonenapparatuur en geef ik orthomoleculaire voedings en suppletie adviezen.

Gratis kennismaking?

Vraagt u zich af of bioresonantietherapie wat voor u is?